Alla inlägg under mars 2008

Av Norde - 13 mars 2008 14:42

Var en kille på ett forum jag hänger på som hade mailat en förfrågan till bilverkstaden Autoeliten AB om hur mycket det skulle kosta att få några bultar lossade/bytta samt byta bromsbelägg på sin bil. Han får senare ett mailsvar från chefen(som då kallar sig Bin Ladin) på firman och innehållet i det är lite lätt obegripligt samt att priset var på tok för mycket för vad detta bör kosta så han mailar tillbaka och frågar om allt stämmer och då slår det slint i huvudet på ägaren som skriver tillbaka massa vulgulära svar. Han ringer då upp företaget för att fråga om det är något fel på deras mail med tanke på dessa konstiga svar och får då svaret i telefonen: "Du kan gå in på www.sugminkyk.nu"


Efter att ha hängt ut detta företag på flera forum får dess användare för sig att testa om det verkligen är så och mailar vanliga frågor samt undrar varför han håller på som han gör, även dessa får liknande svar tillbaka. Dom testar då att ringa och fråga istället och det är samma visa där..  Frågor om kostnader för service får svaret att om dom särar på benen och han får knulla dom så är det gratis och att han ska göra det lika med deras mammor och hela släkten och alla svennar.. Och dessutom använda sig utav gurkor och meloner ;D Finns ett av några ljudklipp att lyssna på här så får ni skaffa er en egen uppfattning.. men en sak är säker, gubben läre ju ha nån form av problem!


 http://manick.org/sound/samtal.wav


Av Norde - 12 mars 2008 20:28


Första veckan i plugget igen efter en veckas lov, snacka om omställning. Slocknade i måndags på lunchen och sov en halvtimme och sen idag somnade jag flertalet gånger på första lektionen för att vakna upp och inse att jag inte vet vad det är för dag.. fick inte ihop någonting som stämde över om det var tisdag eller onsdag så fick fråga till sist, skrämmande..

Känns som att jag ska försöka komma i säng i tid ikväll och vända tillbaka dygnet till dess normala rytm. Lovet i sig var riktigt skönt, hanns med väldigt mycket kändes det som och fanns alltid någonting att göra.


Var hem till Söderhamn en sväng igår och hälsade på Matte, Sta & Einar lite när dom höll på att renovera det som ska bli Matte och Helles lägenhet, kommer nog bli fint d där =) Därefter for jag hem och upp på posten där jag kunde kvittera ut ett stort paket som innehöll mitt nya objektiv, ska bli kul att testa lite med det sen när det blir lite bättre väder.

 På kvällen blev det att kika lite bandy på tv när Edsbyn lirade sista och avgörande semifinalen, och vilken match! Iaf mot slutet, byn har underläge med 0-3 men hämtar upp och vinner matchen med 4-3 och säkrar därigenom återigen en plats i finalen på Studenternas i Uppsala på lördag. Hade vart skoj att åka ner på det igen, men läre nog passa på det tyvärr..


Finns bud på fest i helgen med men hade tänkt hålla mig efter Sta´s linje och hålla mig lugn ett tag framöver.. får se hur det slutar. Annars lockar ju faktiskt vildmarksbad en del på lördag med..


Dagens låttips:

Volbeat - Sad Man´s tongue

http://youtube.com/watch?v=5mV_HHL-h6g



Av Norde - 8 mars 2008 16:32


Varit riktigt duktig när det gäller att vara ute i veckan iaf känns det som, har blivit många långa promenader.. Igår avverkades 7,5 kilometrar i det härliga vårvädret. Under gårdagen hanns även ett besök med nere på hälsocentralen där jag kollade upp mitt blodtryck, vilket man är tvungen att göra innan operationen. Pulsen visade på att jag var vältränad, hur jag nu fortfarande kan vara det efter att knappt ha rört mig nå mycket under dom senaste månaderna men det tyder väl på att jag har en bra grundkondition iaf så får väl hoppas det blir lätt att komma ikapp sen efter rehabtiden...


Har börjat funderat lite kring det här med operationen med. Eftersom jag ligger på operationsbordet måndagen den 31/3 så kommer jag att få ligga inlagd på avdelningen iaf en dag därefter. Sen blir jag nog hemma och tar igen mig resten av vecken oh därefter väntar kryckor i 3-4 veckor. Och allt detta sätter lite käppar i hjulet för mitt slutprojekt till plugget som ska vara utställt den 26/4 så börjar fundera lite nu hur jag ska hinna med allt eftersom jag inte har någon riktig idé ännu. Så kom gärna med ett förslag på fotoprojekt.. Läre nästan fixa det denna månad isf.. hmm, trubbel


Ikväll blir det tacokväll med grabbarna, gööött!


"- Vill du ha morötter eller äpple?

- Strips!" 

Slutade aldrig skratta, hahaha!


 Å sen att Sta jag och Krille fick oss en härlig titt på coop idag gjorde ju inte dagen sämre heller ;)

Av Norde - 4 mars 2008 00:39

Vaknade upp till ett underbart vårväder. Sedan bar det av ner till Gävle med Sta, Matte och Einar. Började först med att plocka en cache längs vägen för att sedan ta en till när vi kommit fram. Gäller att uttnyttja GPS:en =P Efter att ha irrat runt en snabbis i Gävle satte vi oss i bilen igen och begav oss ut mot Valbo där vårt första stopp blev på IKEA för att få oss en matbit(kotlettrad, strips och bea + chokladmousee!) i magen. Därefter blev det en shoppingrunda på köpcentrat och alla hittade vi något att handla. För min del blev det ett par jeans, Sta hittade en t-shirt och ett par taklampor, för Mattes del blev det en keps och ett par schyssta solbrillor medans Einar gick lös på en vårjacka och en passande keps till det. Därefter passade vi på att kika in lite nya mobiler och tror nog det lutar åt ett nyköp snart.. På hemvägen kom vi ikapp två biltransporter längs e4 som var fullastade med massa Porschar som var på väg norrut, dreggel! :D

Mycket härlig och trevlig dag blev det!


Nu på kvällskvisten kände Sta och jag att det skulle vara skönt med en liten kvällspromenad så gick till Lynäs och hälsade på Matte där vi blev bjudna på lite fika innan vi traskade hemåt, riktigt skönt att vara ute och gå några kilmoetrar.


Imorrn blir det en sväng till gymmet och köra lite rehab och sen är en fika på furan inplanerad mot eftermiddagen, kan bli trevligt.. Men nu blir det till att kika film, Juno..


Å grattis till Helle med förresten som fyller 20 idag!


EDIT: Har fått tid för ny operation nu, blir den 31/3. Alltså om tre och en halv vecka.. 

Av Norde - 1 mars 2008 03:40

Gårdagen började med att jag hängde med Martin och Brollan ner till Dalarna där vi kikade på skotercross. Dock var det väldigt kallt och efter ett långt avbrott i samband med en olycka längs banan som innebar ambulansfärd för föraren beslutade vi oss för att röra oss hemåt. När vi kom till Ockelbo valde vi att ta ett stopp för att kika in vintermarknaden lite och därefter bar det av hemåt. Fick i mig lite mat och fixade lite saker sen bar det av hem till Sta där pöjk, krille, jonny och matte fanns. Sen blev det lite festande på det innan vi begav oss vidare hem till Lyddan och sen krogen. Skapligt rolig kväll!

Sen på nattbussen sjönk mitt anseende om en viss person ännu mer än den riktigt låga nivå den redan låg på tidigare. Riktigt pinsamt att se! Men det kanske inte kom som någon överraskning heller, snacka om att göra sig opopulär.. för att sen snacka en massa(!) skit och agera på ett helt annat sätt än vad denne precis själv sagt, är ju så pinsamt så man vet inte vad.. och visst, huddikbon hade väl rätt i det han sa efteråt men han har inte koll på bakgrunden heller och vet inte vad vissa av oss har varit med om när det gäller den situationen.. då kanske han hade haft lite mer förståelse till situationen.
Skönast var ändå alla applåderna när vi stannade vid en viss hållplats och två personer steg av.. hehe

Men överlag läre man väl säga att gårdagen blev lyckad! =)
enda struliga var väl att man fick nån form av smärta över höger sidan av bröstet och bak i ryggen som inte gav med sig..

men men.. nu blir det sussa och sova in en ny dag! God natt med er!

Ovido - Quiz & Flashcards