Alla inlägg den 12 mars 2008

Av Norde - 12 mars 2008 20:28


Första veckan i plugget igen efter en veckas lov, snacka om omställning. Slocknade i måndags på lunchen och sov en halvtimme och sen idag somnade jag flertalet gånger på första lektionen för att vakna upp och inse att jag inte vet vad det är för dag.. fick inte ihop någonting som stämde över om det var tisdag eller onsdag så fick fråga till sist, skrämmande..

Känns som att jag ska försöka komma i säng i tid ikväll och vända tillbaka dygnet till dess normala rytm. Lovet i sig var riktigt skönt, hanns med väldigt mycket kändes det som och fanns alltid någonting att göra.


Var hem till Söderhamn en sväng igår och hälsade på Matte, Sta & Einar lite när dom höll på att renovera det som ska bli Matte och Helles lägenhet, kommer nog bli fint d där =) Därefter for jag hem och upp på posten där jag kunde kvittera ut ett stort paket som innehöll mitt nya objektiv, ska bli kul att testa lite med det sen när det blir lite bättre väder.

 På kvällen blev det att kika lite bandy på tv när Edsbyn lirade sista och avgörande semifinalen, och vilken match! Iaf mot slutet, byn har underläge med 0-3 men hämtar upp och vinner matchen med 4-3 och säkrar därigenom återigen en plats i finalen på Studenternas i Uppsala på lördag. Hade vart skoj att åka ner på det igen, men läre nog passa på det tyvärr..


Finns bud på fest i helgen med men hade tänkt hålla mig efter Sta´s linje och hålla mig lugn ett tag framöver.. får se hur det slutar. Annars lockar ju faktiskt vildmarksbad en del på lördag med..


Dagens låttips:

Volbeat - Sad Man´s tongue

http://youtube.com/watch?v=5mV_HHL-h6g



Ovido - Quiz & Flashcards