Alla inlägg den 4 mars 2008

Av Norde - 4 mars 2008 00:39

Vaknade upp till ett underbart vårväder. Sedan bar det av ner till Gävle med Sta, Matte och Einar. Började först med att plocka en cache längs vägen för att sedan ta en till när vi kommit fram. Gäller att uttnyttja GPS:en =P Efter att ha irrat runt en snabbis i Gävle satte vi oss i bilen igen och begav oss ut mot Valbo där vårt första stopp blev på IKEA för att få oss en matbit(kotlettrad, strips och bea + chokladmousee!) i magen. Därefter blev det en shoppingrunda på köpcentrat och alla hittade vi något att handla. För min del blev det ett par jeans, Sta hittade en t-shirt och ett par taklampor, för Mattes del blev det en keps och ett par schyssta solbrillor medans Einar gick lös på en vårjacka och en passande keps till det. Därefter passade vi på att kika in lite nya mobiler och tror nog det lutar åt ett nyköp snart.. På hemvägen kom vi ikapp två biltransporter längs e4 som var fullastade med massa Porschar som var på väg norrut, dreggel! :D

Mycket härlig och trevlig dag blev det!


Nu på kvällskvisten kände Sta och jag att det skulle vara skönt med en liten kvällspromenad så gick till Lynäs och hälsade på Matte där vi blev bjudna på lite fika innan vi traskade hemåt, riktigt skönt att vara ute och gå några kilmoetrar.


Imorrn blir det en sväng till gymmet och köra lite rehab och sen är en fika på furan inplanerad mot eftermiddagen, kan bli trevligt.. Men nu blir det till att kika film, Juno..


Å grattis till Helle med förresten som fyller 20 idag!


EDIT: Har fått tid för ny operation nu, blir den 31/3. Alltså om tre och en halv vecka.. 

Ovido - Quiz & Flashcards