Alla inlägg den 1 mars 2008

Av Norde - 1 mars 2008 03:40

Gårdagen började med att jag hängde med Martin och Brollan ner till Dalarna där vi kikade på skotercross. Dock var det väldigt kallt och efter ett långt avbrott i samband med en olycka längs banan som innebar ambulansfärd för föraren beslutade vi oss för att röra oss hemåt. När vi kom till Ockelbo valde vi att ta ett stopp för att kika in vintermarknaden lite och därefter bar det av hemåt. Fick i mig lite mat och fixade lite saker sen bar det av hem till Sta där pöjk, krille, jonny och matte fanns. Sen blev det lite festande på det innan vi begav oss vidare hem till Lyddan och sen krogen. Skapligt rolig kväll!

Sen på nattbussen sjönk mitt anseende om en viss person ännu mer än den riktigt låga nivå den redan låg på tidigare. Riktigt pinsamt att se! Men det kanske inte kom som någon överraskning heller, snacka om att göra sig opopulär.. för att sen snacka en massa(!) skit och agera på ett helt annat sätt än vad denne precis själv sagt, är ju så pinsamt så man vet inte vad.. och visst, huddikbon hade väl rätt i det han sa efteråt men han har inte koll på bakgrunden heller och vet inte vad vissa av oss har varit med om när det gäller den situationen.. då kanske han hade haft lite mer förståelse till situationen.
Skönast var ändå alla applåderna när vi stannade vid en viss hållplats och två personer steg av.. hehe

Men överlag läre man väl säga att gårdagen blev lyckad! =)
enda struliga var väl att man fick nån form av smärta över höger sidan av bröstet och bak i ryggen som inte gav med sig..

men men.. nu blir det sussa och sova in en ny dag! God natt med er!

Ovido - Quiz & Flashcards