Alla inlägg den 28 mars 2009

Av Norde - 28 mars 2009 16:33

Var ner på stan idag på luchen och köpte oss förköp till kvällens konsert. Sen bar det av till Mojo´s och Hangloose och kikade lite kläder. Sköningar som jobbar där inne på första stället iaf. "Jag vet inte vem din mamma låg med men bra blev det ju inte iaf!"


Väl hemma igen ser vi att spelningen var utsåld så vi hade nog tur och fick bland de sista biljetterna. Kan nog bli en del folk ikväll!  Skoooj!


Sen gav vi oss på att försöka skruva upp en hylla på väggen. Efter mycket om och men så sitter den där nu. Ska upp med en till men vi tar nog en vätskepaus med den tills imorgon. Nu väntar matlagning! Pettersson är storkocken just nu och steker fläskfilé för fullt i köket. Samtidigt väntar kroketter i ugnen och bea i kylen, mmmmm! 

Av Norde - 28 mars 2009 11:00

Direkt efter att ha jobbat klart igår skyndade jag hem och packade väskorna och lastade in i bilen och gav mig iväg och plockade upp de andra för att börja åka mot Sundsvall. Med rödblinkade instrumentbelysning gav vi oss ut på E4:an och blev lite tveksamma på om vi skulle lyckas ta oss fram utan att bli ståendes men fram kom vi iaf. Sen bar det av ner på stan och O´learys. Såg nu på morgonen att Hardcore Superstar skulle ha lirat igår också, bra missat!


Nu sitter jag och har videokonfrens med Martin som sitter 1,5 meter ifrån mig :P Ska väl klä på oss alla och kila ner på stan nu för att köpa biljetter till ikväll och lite kläder. Pettersson och Danne startade morgonen med att sprätta varson öl direkt när de vaknade för nån timme sen, gaalet!

Ovido - Quiz & Flashcards