Alla inlägg under maj 2009

Av Norde - 4 maj 2009 17:57

Nu är det bara att handla fälgar och baslåda!

http://www.blocket.se/vi/21534779.htm?ca=4_s

http://www.blocket.se/vi/21534743.htm?ca=4_s


Edit:
35 minuter senare så var de båda sålda och jag 2400:- rikare :P

Av Norde - 4 maj 2009 00:18

Blev lite beachvolleylir igår igen innan vi kilade över till O´learys för att kika på El Classico, Real Madrid-Barcelona. Riktigt bra match där Barca rullade ut Real. Det ena ledde till det andra och kvällen slutade med förfest och utgång. Men tror vi var runt till 7 olika ställen innan vi hittade ett åttonde vi gick in på.


En trevlig liten pub med bra musik så vi var ju inte sena med att härja med till låtarna men det uppskattades visst inte av alla. Mitt i allt börjar de kasta is på oss innifrån baren och Lena svarar med att kasta tillbaka isen i pannan på en vakt. Sen hade vi den vakten över oss resten av kvällen. Vid två kilade vi vidare och jag, Åland och Sandra hamnade på Stadshuset där vi tillsist fick tag i vårat dansgolv. Slutade natten med "världens godaste nattmacka" hos Åland innan jag gled hem vid fem för att sova. Rolig kväll!

Av Norde - 1 maj 2009 16:42

Sitter ute ett gäng på gräsmattan på innegården på förrådet och solar nu, tokvarm,t och skönt! Plötsligt hör vi sirener som närmar sig och skämtar om att nu händer det något på förrådet igen med branden igår i baktanke. Och det gjorde det också. In på innergården kommer en vespa med en gubbe på med en polispiketbuss efter sig. Lugn kör han in på gräsmattan, rundar ett träd, vänder och åker iväg igen. Ur polisbilen flyger det ut en plisman med dragen batong och springer efter och skriker åt han att stanna. Men icke, mopedisten åker iväg, polismannnen rusar efter längs gatan och polisbilen därefter.


Haha galet ställe vi bor på, i händelsernas centrum!

Av Norde - 1 maj 2009 14:37

Efter grillningen igår fortsatte festen hemma hos mig.. Ramlade in 30 pers i min lilla 22:a, behöver jag ens säga hur det ser ut här idag? Men roligt hade vi iaf! Mitt under allt dansande skriker Monika att det brinner och när vi kollar ut ser vi hur lågorna slår upp under taket på sopförrådet. Det rings på SOS och eftersom de flesta på festen var bildjournalister så sliter de fram sina kameror och kutar ut, nördigt? Check! :D Men vi fick ju iaf se en liten majkase trots allt då.

http://www.larm-soderhamn.se/?p=6744


Senare bar det av ner till stan och kåren först eftersom det var fullt på stadshuset.. Men på något sätt så hamnade jag och Åland där iaf. Idag är det framförallt slitagevarning på mig! Och läre ta tag i städandet.. och har ju tvättid nu.. ååååh! Nä nu går jag ut ocfh lägger mig i solen istället!

Ovido - Quiz & Flashcards