Alla inlägg den 6 maj 2009

Av Norde - 6 maj 2009 14:22

Trots dubbla väckarklockar och en telefon som ringde tidigt så kom jag inte upp förrens 1 ½ timme efter "utsatt tid" då Åland ringde och väckte mig istället. Sen bar det av ner på stan eftersom Dragons skulle bli mottagna av Sundsvallsborna efter gårdagen SM-guld. På bara några minuter så var hela torget fyllt och jag satt framme på scenen och plåtade för fullt.


Försökte sälja in en av bilderna till hemmatidningen eftersom en av basketlirarna kommer därifrån men dessvärre hade de inte råd "under rådande ekonomiska tider" men tackade iaf för erbjudandet. Friskt vågat, hälften vunnet..


Däremot fick jag mail från PBZ som jag skickade över bilder till på deras utställningsbil om att de gillade bilderna och att de ville fortsätta byta tjänster framöver.



Edit: Sätter man för högt utgångspris om man väljer att utgå från BLF´s rekommendationer tro?





Av Norde - 6 maj 2009 01:18

blank_page

Vilken dag! Sundsvall Dragons lirade sista finalmatchen i basketligan idag så vi kilade iväg ett gäng till ett fullsatt O´learys för att kika matchen. Började väldigt bra och de drog snabbt iväg och ledde som mest med typ 25 poäng, sen hände det.. Alla skärmar blev svarta och matchen försvann och kom aldrig mer tillbaka. Tydligen något strömavbrott för Comhem nere i Sthlm. Så radiosporten drog igång istället, kändes väldigt konstigt att sitta på ett O´learys och lyssna på radio.. Vart skulle man kolla?!

Hursomhelst så tappade Sundsvall sin stora ledning och Solna kom åter in i matchen men Dragons lyckades hålla undan och spelade hem guldet till Sundsvall till O´learysbesökarnas stora glädje!


Sen bar det av hem till Sanna för att kika semifinalmötet i Champions League mellan Man Utd - Arsenal. Den matchen punkerades redan efter 10 minuter då United gått upp till en 0-2 ledning sen höll matchbilden i sig och de röda djävlarna stog till sist som segrare med 1-3. Läckert! Nu väntar finalen i Rom där de troligtvis får möta Barcelona.

Ovido - Quiz & Flashcards