Alla inlägg den 10 maj 2009

Av Norde - 10 maj 2009 20:32

Bara två och en halv vecka kvar tills sommarlov nu. Men innan dess ska vi hinna göra klart en B-uppsats. Har känslan av att den här sista tiden kommer att gå snabbt! Så imorgon gäller det väl att vi tar tag i problemet. Egentligen hade vi tänkt åka ner till Sthlm och spendera en halv vecka där med studier i Aftonbladets arkiv men det löste sig ändå så vi får troligtvs vårat material skickat till oss.


Fick höra av Åland att det var mors dag idag så både jag och Jimmy slet upp telefonerna för att ringa hem och gratta. Jag mötts av en skrattande mamma på andra sidan linjen, tydligen är det inte mors dag förrens i slutet av månaden. Dumma finnar som ska ha det tidigare ;)


Senare bar det av till Norrporten för att kika lite fotboll i solskenet när Giffarna mötte Qviding, ett möte som slutade oavgjort (1-1).


Överväger att byta blogg till en lite mer fotovänlig och med bättre layout men tvekar lite. Ofta är det svårt med en sån omställning och på samma gång kanske man förlorar lite besökare.. eller?



Trodde att ni skulle ha blivit bättre och smartare med åren jag men tydligen inte.. Vilken idioti! Men nu lär ni ju få ta konsekvenserna för ert handlande iaf.. tråkigt men kanske nyttigt?


Ovido - Quiz & Flashcards