Alla inlägg den 14 maj 2009

Av Norde - 14 maj 2009 20:44

Fick paket från Aftonbladet idag med en massa gamla tidningar som vi ska använda till våran analys som vi ska göra till B-uppsatsen. Så dagen har väl gått åt till att kika igenom dessa lite och läsa lite inför handledarmötet imorgon.


Sen passade vi på att lira lite beachvolley igen, men dessvärre blev vi tvugna att avbryta matchen mitt i av en viss anledning, får se hur vi ska kunna fortsätta den nu då.. Bar av hem istället och han precis komma innanför dörren innan jag hörde på polisradion att det var skogsbrand på Norra berget. Kikade ut genom fönstret men såg inget så slet med mig Robin och åkte dit istället men var inget större grej tydligen så åkte hem igen.. Nu sitter man här och ska väl slänga in sig själv i duschen snart och börja laga lite mat.


Imorgon väntar lite plugg, handledarmöte och sen kommer Jeppe upp en sväng så slutar väl med utgång. På lördag ska vi bägge sitta gesällmodeller åt Frida så känns som att det kommer att bli väldigt korthårigt framövers, men skönt när det blir sommar det =P


Nä, nu väntar duschen

Av Norde - 14 maj 2009 12:38

Dagen misstag står Sundsvallstidningen Dagbladet för. Till en artikel om en tidigare sundsvallsbo som misstänks för att sexuellt ha utnyttjat några pojkar i Thailand har de publicerat en bild där personen maskerats bort genom att de har lagt en fyrkantig svart ruta över ansiktet.


Dessvärre har denna ruta blivit mer gråaktig och genomskinlig så att det går att urskilja personens ansikte rätt väl. Dagens snackis på redaktionen tro?


Ovido - Quiz & Flashcards