Alla inlägg den 14 februari 2009

Av Norde - 14 februari 2009 02:52

Såg att ett spelbolag erbjöd 130 210 gånger pengarna på spel på att jorden skulle gå under igår när det var fredagen den 13:e.. Undrar bara hur de skulle göra med utbetalningarna om någon nu trots allt hade satsat och vunnit?


Det här med jordens undergång är det inte första gången man hör. Kommer ni ihåg all hysteri kring vad som skulle hända vid milleniumskiftet? Satt och diskuterade det med Jimmy och Simon en snabbis nu idag och mindes tillbaka hur man kopplade bort strömmen från datorn för att inget skulle hända med den när man gick in i ett nytt årtusende. Och man var nog inte själv om att koppla ur sin dator?


Jaja.. Idag gjorde vi våran muntliga framställning av vårat grupparbete med titeln "Thomas Quick - massmördare eller mytoman?" Gick finfint så man kunde ta helg på ett bra sätt. Efter en sväng på stan med Jimmy och Simon slutade vi hos den siste och tryckte i oss lite kaffe och semla innan man rullade hem till förrådet. Resten av kvällen har spenderats nere hos Åland där det varit filmtittande. Men nu är det nog dags att sova lite snart så man är pigg imorgon när vi ska gå igenom alla bidragen till Årets bild.

Ovido - Quiz & Flashcards