Alla inlägg den 4 februari 2009

Av Norde - 4 februari 2009 12:54

Det där med att plugga och jag verkar inte gå hand i hand.. Har inte tagit tag i det ännu men det kanske beror på att jag inte tycker den här kursen känns så intressant, men men antar att man måste försöka iaf.


Igår var vi iväg och åkte lite trickboard borta i backarna vid våldtäktsstigen, galet vad svårt det ska vara att ha balans! Blev mycket krasher :P

Senare på eftermiddagen kikade Jonny och Sofie förbi en snabbis när de ändå var uppe i Sundsvalltrakterna, trevligt trevligt!


Efter mycket funderingar så blev det film senare framåt kvällen/natten. Filmen för kvällen var 1408, en skräckfilm vi hade blivit nyfikna på efter att ha sett trailern. Och efter att ha sett den nu kan jag säga att trailer var bättre än filmen, trots att den på något sätt har 6,9 i betyg på Imdb. Konstigt!


Har även lovat Åland att länka filmen han och Amanda gjorde i förra veckan:

http://www.youtube.com/watch?v=4C8vZwZJZ5Q

Av Norde - 4 februari 2009 12:31

Nu har man återhämtat sig från helgen också. Martin och Falck kom upp i fredags för att stanna över helgen. Var riktigt trevligt! Blev utgång både fredag och lördag på Oskars där det var http://www.sundsvalldanceevent.com/ just denna helg. Massa olika DJ´s från olika länder men höjdpunkten var självklart DJ Sammy från Spanien. Efter tre timmar på dansgolvet var man ganska trött så somnade gott när man till sist kom hem.


Lördagen blev en riktigt slappdag innan det var dags att ladda om igen för en ny kväll på Oscars. Mycket mer folk idag men blev inte kvar lika länge som gårdagen då Falck hade lyckats få i sig för mycket eller om det nu var nåt annat han hade fått i sig. Sjukt sne vart han iaf och har aldrig tagit så lång tid att gå till förrådet som i lördagsnatt. Bena verkade inte bära så efter slalom längs hela vägen och upprepade ramlingar(som inte ens går att räkna på fingrarna) kom vi hem och ställde han innanför dörren innan han rasa ner på golvet och blev liggandes där ett tag innan han hittade sin säng.


Söndagmorgon klockan nio ringer väckarklockan, första tanken var snooze men var tvungen att försöka ta sig upp. Vi skulle nämligen iväg till Gärdehov för att kika snöskotercross-SM. Väl tillbaka efter detta slockande vi alla tre och sov resten av eftermiddagen fram tills det att de åkte hem.

Men det har varit en rolig helg iaf, och blir väl en repris på det igen den 28 mars är det tänkt.


Övrig kuriosa efter helgen är att ni inte kan nå mig på mobilen ett tag framöver då den verkar ha tagit ett av sina sista andetag, får se om jag lyckas återuppliva den med mun-mot-munmetoden senare.

Har också bestämt mig för att försöka leva relativt billigt den här månaden då förra kostade en hel del, framförallt förra veckan. Plus att man lyckades bränna 1200:- i helgen :S


Ovido - Quiz & Flashcards