Alla inlägg den 20 januari 2008

Av Norde - 20 januari 2008 19:44

Nyss hemkommen från Söderhamn där jag varit och tänt ett ljus vid kanten till Söderhamns ån där dom imorse hittade Pelle livlös. Jag hade hoppats på det bästa när jag igår fick höra att han var borta men tyvärr fick det hela ett tragiskt avslut iom att dom hittade honom drunknad i ån. Jag kan inte förstå det, det känns helt ofattbart att det har hänt. Pelle som var en sån lugn och stillsam/skötsam person, ibland är livet inte rättvist.. Mina tankar nu går till föräldrarna och dom närmsta anhöriga, väldigt tragiskt.. Varför?!


Efter att ha tänt ljuset och placerat dom mellan blommor och 40-talet andra ljus blev jag sittandes på kanten ett tag och tänkte.. Efter ett tag slöt det upp fler personer kring mig vilket var skönt så man fick prata lite. Ingen verkar riktigt förstå vad som har hänt och hur en sån här tragisk sak har kunnat hända. Han var bara 20 år och hade hela sitt liv framför sig.. Det är helt ofattbart! Varför?!


Det finns tillfällen med Pelle man aldrig glömmer, kommer alltid minnas din humor och hur glad och sprallig du alltid var. Du försvann ifrån oss på tok för tidigt. Hoppas du har det bra där nu på andra sidan och att du vet att du alltid kommer finnas med oss i tankarna! Vila i frid Per Danielsson!



Av Norde - 20 januari 2008 02:49

Efter hemkomsten från Huddik igår (fredag) bar det av en sväng till Söderala dit man blivit bjuden på 20-års fest av Björn då han och Robert fyllde 20. Runt 130 personer hade dom bjudit så iaf jag räknade med att det skulle spåra, dock verkade det ha varit rätt så lungt. Under tiden jag var där fick man se Thyr´s bad lira live vilket gav bra drag bland dom andra som var där.


Idag (lördag) inleddes dagen med att jag åkte förbi träningen en sväng och kikade lite. Därefter begav jag mig iväg till Mohed för att kika hur illa det var med skoterklubbens stuga som blev sprängd i luften natten mot torsdag. Sammanfattningen av min syn kan man beskriva med ordet kaffeved, dvs inte nånting kvar av stugan nästan. Tog lite bilder som ligger uppe på www.larm-soderhamn.se

På kvällen kom Tony förbi en sväng och vi åkte ut till Nordin för att kika lite då han hade 20-års fest. Väl där vart man bjuden på en massa dricka och det slutade med att man själv hamnade på krogen så är precis hemkommen därifrån.


Tidigare under dagen fick jag ett telefonsamtal från en kompis som frågade om jag hade sett en annan kompis som dom inte hört av sen kvällen innan då han var iväg på företagsfest. Tänkte väl att han hittat nån flicka under kvällen och spenderade dagen där men nu när jag kom hem ikväll fick jag höra att han fortfarande är borta och att han har eftersökts av hundpatruller utan resultat så nu sitter man och är orolig för att det har hänt honom någonting .. Får bara hoppas på det bästa och att han kommer hem välbehållen.. =/

Ovido - Quiz & Flashcards