Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Norde - 26 januari 2009 01:45

Sverige står som världsmästare i bandy efter en storseger i finalen över bandynationen Ryssland idag med hela 6-1.  Resultatet talar dock inte för matchen som i sig var ganska jämn tills det att Sverige i slutet av andra halvlek la i en högre växel och öste in mål på mål. Och det var inte vilka mål som helst. En uppvisning av individuella prestationer och fina avslut tillsammans med kommentatorernas jubelt gav iaf mig rysningar.. Hoppas att man kommer iväg på SM-finalen iår och får känna den där känslan igen!


Annars har dagen spenderats åt städning och sedan storhandlning. Som student är man tacksam över värdecheckar och rabattkuponger, mitt handlande blev 200:- billigare idag tack vare detta! Har även ramlat ner en massa snö under gårdagskvällen och natten så nu är det vinter här uppe igen och inte slask och is överallt, skoj!


Är även tacksam över vilka schyssta grannar man har! Malin kom över med en kasse fylld med mat till mig idag eftersom hon skulle flytta ner på Sthlm för att göra sin praktik på Sportbladet i fyra månader och var tvungen att rensa ur kylskåpet och skafferiet innan hon stack. Bara tacka och ta emot!


Kvällen avslutades med att jag och Robin bakade lite negerbollar (chokladbollar?) och bjöd de andra på när vi lirade Alias.

"Man gör nånting med nånting och så hum hum hum"

Robins beskrivning av ordet "förbrukat" under spelomgången.


Imorgon väntar IKEA och soffköp.


Roadtrip, tentafest och Winnerbäck i Norge i slutet av nästa månad tro?

Ovido - Quiz & Flashcards