Alla inlägg den 20 januari 2009

Av Norde - 20 januari 2009 23:49

Inledde den nya kursen idag om massmediekommunikation och den verkar ju... spännande.. eller? Ett som är säkert är att det nog kommer att bli jobbigt framöver även om vi inte går i skolan allt för mycket.


Var iväg till sporthallen ikväll med Jimmy och Robin för att kika och plåta lite basket. Mats och han Plannja kom ner till Sundsvall från Luleå för att lira seriematch så då måste man ju bara kika. Kul match även fast Plannja åkte på skaplig förlust. Kul att träffa Mats en snabbis också innan de påbörjade sin 8 timmars bussfärd norröver.


Efter matchen bar det av en sväng över till Johan där Amanda och Cattis också var för att kika dokumentären om Victoria Silvstedt ;D Nu väntar lite lätt undanstädning och sen sova.


Tände nyss ett ljus och tänkte tillbaka lite till det som hände för ett år sedan, usch! Hoppas du har det bra där du är Pelle!

Av Norde - 20 januari 2009 09:20

Efter en lång hels ledighet är det dags att börja någon ny kurs idag. Men går bara två gånger den här veckan och det känns riktigt skönt!


Igår blev jag klar i köket med all disk iaf, nu väntar bara att städa hela rummet. Jobbigt men sant. Frågan är bara vart man ska göra av allting..?


Igår blev det en sväng till den övergivna fabriken i Essvik och kikad/plåtade lite med Jimmy och Robin. Lite mer scary nu när det var mörkt ute och lite för mörkt för att kunna vandra runt där inne så belv bara ett snabbesök. Väl tillbaka tröck vi in oss sju pers i Robins lilla bil och åkte ner på stan för att äta sushi. Jag var vääldigt tveksam till det så tog kycklingspett istället. Men någon gångmåste man väl smaka misstänker jag..


Ikväll väntar basket på Sporthallen. Mats och hans Plannja kommer på besök för att lira mot Dragons så det ska bli skoj att se och träffa han en snabbis. Sen på torsdag väntar nog hockey, Timrå-Brynäs.


Nä, nu blir det att städa lite snabbt innan vi ska kila iväg till skolan


Ovido - Quiz & Flashcards