Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av Norde - 16 augusti 2009 01:33

Plockade med mig Falck ut på en ny geocachingsväng i fredags, först upp på ett berg med underbar utsikt och sen ner i en vattenfylld och kolsvart tunnel. Riktigt häfigt! Framåt kvällen åkte jag, Matte, Sta och Martin ut till Skärså och Albertina för att ta en räkmacka. Där vart vi kvar tills de stängde innan vi åkte vidare in till stan och mellanlandade på Spelhallen och lirade lite biljard.


Men där nöjde sig inte grabbarna utan de blev sugna på krogen. Och det är nog första gången jag går på krogen nykter. Upptäckte att man får en helt annan syn på folk när man är nykter på ett sånt ställe och att man bara härjar när man är lite rund under fötterna. Bara man kom in kom det fram en massa känt folk för att heja och försöka dra upp en på dansgolvet men håller mig till Magnus Ugglas visa ord där "jag dansar aldrig nykter" .


Idag stog det match mot Forsa på schemat. Lirade 2-2 men det kändes som en förlust. Därefter bar det av in till stan igen med Martin och in till Flash för att senare glida ner på Spelhallen och lira lite mer biljard. Ute öste regnet ner och klockan blev närmade sig ett när vi bestämde oss för att åka hemåt.


På väg hem från stan tändes motorlampan, ingen big deal tänkte jag, den har ju lyst till och från under lång tid nu. Samtidigt börjar jag fundera på om jag har fått sämre mörkerseende. Svänger in mot Mohed när stereon plötsligt dör och vindrutetorkarna knappt orkar driva.


Inser att det inte är mitt mörkerseende det är fel på utan att lamporna bara glöder. Nästan hemma börjar bilen hoppa för att sen lägga av. Som tur är lyckas jag rulla in på en parkering så att jag inte blev ståendes längs vägen. Sen var det bara att ringa efter Matte och Wesslan som fick komma och bogsera mig. YEEEY!


Bara att slänga sig i sängen och sova nu och ta tag i problemena imorgonbitti istället. Då väntar även match mot Landafors.

Ovido - Quiz & Flashcards