Alla inlägg den 26 juni 2008

Av Norde - 26 juni 2008 15:23

Var nyss in till stan med PJ och besiktade Van:en som ska ta oss ner till Mantorp ikväll, rullade igenom smärtfritt genom besktningen med kommentaren: "Nu kan ni ut och parta i sommar!" från besiktningskvinnan.

Sen bar det av ner till stan och handlade på oss lite saker. Ska snart slänga mig in i duschen och sen bär det av ner dom 47 milen ner till Mantorp och Gatebil!


Blir ett hyfsat gäng som åker ner iaf, runt 15 personer typ så blir en liten karavan med husvagnar, vanar och trailerqueens. Tre av dom som ska med ner ska nämligen plocka med sin urquattros och rasta dom på banan och det lär nog röra på sig skapligt! Kommer bo inne på ett festivalområde så kan tänkas att det blir livat värre ;D Hemfärd på söndag så då kommer det nog ett långt utförligt blogginlägg om helgen som varit. Trevlig helg på er andra =)

Av Norde - 26 juni 2008 00:24

Ligger i sängen nu och snrlvar lite lätt, jobbigt att fortfarande vara förklyd.. Men lite sömn kanske kan göra saken bättre så ska ta och testa det nu snart, ska upp tidigt imorrn för att köra rehab så bäst att vara utvilad tills dess..


Ska försöka hinna med att skriva ett lååångt blogginlägg imorgon också innan jag åker ner till Mantorp på Gatebil!


Naaajt! 

Ovido - Quiz & Flashcards