Alla inlägg den 6 juni 2008

Av Norde - 6 juni 2008 12:53

Blev lite torsdagsmys hemma hos Matte OCH Helle igår med lite folk, mat, dryck och jordgubbar innan vi drog oss ner på stan och kikade lite på Adam Tensta och Hardcore Superstar som uppträdde i parken. Framåt natten blev det väldigt kallt så jag och Sta gick hem till Einar för att värma oss en sväng, slutade med att vi somande i soffan och sov en tre kvart innan vi gick vidare ner på stan igen. Tack för besöksvänligheten iaf Einar! =p

Nu laddar vi om på nytt och ställer in siktet på flagg-VM som går av stapeln i helgen. Indels i kväll med kval och går sen vidare med slutspelet imorgonkväll, kan komma att bli en tajt uppgörelse ;) Flagg-VM


Citerar från den länkade bloggen om vad flaggvm är för något för er som inte förstår innebörden:
"Ett gäng i klass SP3SP på Staffansskolan, Söderhamn hade våren 2006 så fruktansvärt tråkigt på geografilektionerna.
Ur all tristess föddes en fascination för flaggorna längst bak i kartboken. Samtidigt som P-O Nordin tjatade om stentyper och systembolag så började de snyggaste flaggorna i världen att utses längst bak i klassrummet.
Resultatet blev en fest där Kazakstan tillslut stod som ensam segrare och stolt kunde kalla sig för Världens snyggaste flagga!
Nu är det dags igen. Reunionfest sker nångång maj/juni då FLAGG-VM anno 2008 kommer gå av stapeln.
Den här sidan är till för oss klasskamrater som inte längre kan träffas lika frekvent på geografilektionerna att ta fram vilka länder som ska delta i Flagg-VM.
Let the games begin!"

Ovido - Quiz & Flashcards