Alla inlägg den 19 april 2008

Av Norde - 19 april 2008 22:04

Blev som sagt hemfärd idag istället för igår då.. Blev klar alldeles för sent för att det skulle vara värt att åka hem så blev att vi kikade en film istället. Sen var det så pass underbart skön luft ute när vi kom ut vid ett på natten så fick bli en liten nattpromenad.


Sen bar det då av hem imorse. Gick ju bra ända tills jag kom till Söderhamn där jag stöter på en bitter busschaffis. Först var det någon turist som ställde en fråga om tågbuss och han bara körde iväg dom typ, mindre trevligt bemötande. Så var det då min tur att ta kontakt med honom då jag skulle lösa bussbiljetten, stoppar i kortet och det kommer upp. Står där i gången med ryggsäck, datorväska och kameraväska och dessutom på kryckor. Hinner inte ens vända mig in i bussen innan han lägger i växel och åker iväg så att jag stapplar ostabilt bakåt innan jag lyckas hitta nån form av balans för att hålla mig uppe. Försöker då röra mig mot ett säte när han helt plötsligt svänger så jag ramlar fram och tillbaka mellan sätena i gången där med mina kryckor varpå ett par tanter som sitter där utbrister att chauffören läre ju vänta och låta mig sätta mig ner innan ha kör och att så där kan han inte hålla på! dock var det inget han själv tog notis om. Önskar det fanns dom som hade fått lära sig lite mer respekt och vänlighet, det hade han behövt. Lyckades iaf ta mig hem..


Hemma blev det upp på IP och kika lite damfotboll då det var nån cup där sen har det bara slappats hemma nu ikväller med lite pizza..


Lovade ju dessutom tidigare att jag skulle lägga upp en bild där det visar hur mkt muskelkapacitet jag har tappat i låret så här kommer den:

Ovido - Quiz & Flashcards