Alla inlägg den 15 april 2008

Av Norde - 15 april 2008 19:01

Börjar kännas lite småstressigt nu med slutarbetet. Inte helt 100% på vilka bilder jag kommer att använda och ska dessutom redigera dessa och senare snickra och måla ramar till dom 11 foton det blir. Ska dessutom bestämma mig för hur eller vilka som ska trycka bilderna, skickade en provbild till crimson idag för att se deras resultat. Blir som vanligt att man är ute i sista stund.. Att jag aldrig lär mig..?


Har inte blivit nå arbete uträttat ännu idag heller då vi har suttit på föreläsning/seminarium hela dagen om ekonomi och starta eget. Men ska försöka göra ett ryck nu och pilla lite med några bilder iaf, dock rädd för att jag kommer råka "överredigera" dom.


Går framåt med knät också känns det som, kört lite lätt på dom nya övningarna jag skall genomföra. Klara dock inte av alla än men känner mig lite stabilare nu iaf. Men gäller att hitta på och träna upp muskeln i låret då den har försvunnit. Lägger upp en bild till helgen så ni kan få jämföra. Blir nytt besök hos sjukgymnasten på måndag då han kanske skulle testa koppla nå elplattor på låret och sända ut små stötar för att kika hur muskeln reagera..


Hög tid om man vill söka in på högskola nu med. Själv känner jag mig inte så sugen på att plugga vidare till hösten, dels för att jag inte vet vad jag riktigt vill göra och sen för att jag vill jobba och få inte lite pengar. Men skickade ändå iväg en ansökan till bildjournalistik i Sundsvall.. Inte för att jag kommer in precis, men nu har man ju sökt iaf ;P


Grattis på Putte idag osså som går och fyller 21!


Ovido - Quiz & Flashcards