Alla inlägg den 22 maj 2008

Av Norde - 22 maj 2008 18:05

Helt sjukt spännande match igår när Champions Leagefinalen gick av stapeln i Moskva, Ryssland. Var så pass jämnt att matchen fick avgöras på straffar där Chelsea hade ett gyllene läge att plocka hem titeln efter att Ronaldo sumpat bort sin straff. Med pressen på sina axlar klev John Terry fram mot straffpunkten och strax innan han var framme sneglade han på kaptensbindeln han bar på armen, kände han av pressen som lagets kapten tro? När han springer fram mot bollen för att slå straffen halkar han med stödjebenet och faller omkull och bollen går tätt utanför, en så kallad Beckham. Själv for jag upp ur fåtöljen och härjade då chansen fortfarande fanns kvar för United. Straffarna gick vidare och dom kommande straffskyttarna satte sina fram tills det att det var dags för Chelseas Anelka att kliva fram. Van der Saar i Unitedmålet försökte sig på en psykning genom att peka i sitt vänstra hörn men slängde sig istället åt höger där även Anelka sköt. Med armarna utsträcka lyckades han rädda bollen från att gå in i mål och matchen var över och United stog återigen som Champions Leaguemästare! Riktigt skön känsla, var så att man rös i kroppen när dom tog emot bucklan :P


Nog om matchen nu.. Var hem en sväng i tisdags också. Fick genom SJ´s sida på Tradera tag på en tågbiljett med X2000 för en hel krona och sen på kvällen en biljett tillbaka, även den för en krona. Lämpligt värre. Väl hemma i stan blev det först en fika på Furan med Sanna innan jag fick skjuts hem, tack för det. Efter lite mat begav jag mig till IP där jag satte mig på träningscykeln ett tag innan jag gick upp för att kika på b-lagsmatchen mot Skog som slutade med en välförtjänt och skön 5-3 seger!


Imorgon är det sista dagen i plugget, vilket även innebär att jag flyttar hem igen. Men innan dess läre jag hinna städa ur rummet så ska ta tag i det nu och dammsuga, damma av och torka golv, jätteskoj ;D Men ska vara klart till inspektionen av rummet imorgonbitti så lika bra att ta tag i det nu istället för att sitta här.


Wesslan var sugen på att vi skulle dra iväg en weekend till London i slutet av Juli(datum??) och gå på jättekonsert med DJ Tiesto och kanske även hinna med att kika en fotbollsmatch (det ni ;D) och bara ha det gött. Skulle vara grymt men krockar samtidigt troligtvis med Rättviksveckan så får se hur det blir.


Grattis till Sis också som fått nåt juristjobb nere i Sthlm =P


Dagen låttips:

Glory, Glory Man United

DJ Tiesto - Power Mix



Ovido - Quiz & Flashcards