Alla inlägg den 7 maj 2008

Av Norde - 7 maj 2008 21:05

Har snart gått två veckor sen jag hade min utställning och har sedan dess kännt mig trött och omotiverad för att göra något nytt. Kan vara det att gå från det var såndant tempo för att hinna klart med utställningen innan slutdatumet till att ha det klart och bara släppa pressen som gör att man helt enkelt inte orkar. Har fått nya uppgifter att göra, fota med storformatskamera för att sedan framkalla, hitta en riktigt snygg bild och argumentera kring och uppgiften vi då fick idag. Fick välja varsitt nummer mellan 1-10 och därefter fick vi oss en bild tilldelad med det numret på. När jag plockade fram min bild blev det liv på dom andra som började skratta och sa att det ju passade mig. Kollade på bilden och fick se en halvnaken tjej på en plansch, sweet ;D Denna bilden ska jag då skriva en bildanalys om till nästa onsdag.. Vad kan man se i den bilden tro?


Saken är ju dock att jag känner mig omotiverad till att göra någonting mer nu när slututställningen är klar, känns som att man inte har någon ork. En viss person hade nog bara sagt "orka" och gått därifrån ;D Men jag ska sluföra det här är det väl tänkt, slutar ju trots allt om 16 dagar. Gäller bara att ta tag i det.


En annan sak jag har tagit tag i, tror och hoppas jag iaf, är rehabiliteringen. Ska snart gå och lägga mig i gymmet för att köra ett pass för andra dagen i rad (gör mig själv imponerad faktiskt!). Sedan ska jag försöka köra ett imorgon också. Har släppt kryckorna nu och går väl lite bättre dag för dag så märks ju att det går åt rätt håll. Med mycket vilja ska det här kunna gå riktigt bra.


Just nu känns det som om att jag skulle vilja göra någonting nytt, bara resa iväg och göra någonting kul och få motivation. Roa sig och ha det härligt bara. Men får väl nöja mig med att resa hem till Söderhamn till helgen och ha det skoj där. Känns faktiskt som om att det är upplagt för en väldigt lyckad lördag iaf =)


"Gymakräk"

Ovido - Quiz & Flashcards