Alla inlägg den 10 maj 2008

Av Norde - 10 maj 2008 14:08

Var på modevisning igår när skolans textilklass visade upp sina egendesignade kläder längs catwalken. Var skoj och lät kameran jobba frenetiskt =P Därefter bar det av hemåt och uträttade massa ärenden på stan och stötte ihop med massa folk innan jag slutligen kom hem till Bergvik. Väl hemma bar det av upp på IP för att kika fotboll som tyvärr slutade med en 0-2 förlust för oss..


På vägen därifrån möter jag en bil i en svag kurva. Ser ut som han ska gena lite lätt men ju längre in i kurvan man kommer ju mer kommer han över på min sida så när han har över halva bilen på fel sida är det dags för mig att stå på bromsen och hålla ut i vägkanten och slänga mig på tutan. Dock ingen reaktion från den andra föraren som fortsätter i samma bana och sen blinkar in på IP där det var dans för kvällen. Kan mycket väl varit nån som tagit en liten sup innan denne åkte upp på dansen, idiotiskt! Det ironiska var att jag 200 meter senare passerar en polisbuss och som håller på att ställa iordning för en poliskontroll, synd att dom inte fick upp den lite snabbare..


underbar dag idag, solen har stått högt på himlen och värmen gassar på. Blev grillning vid lunch och sen bara sitta och läska ute i solen innan Sta kom och hämtade upp mig och sitter hemma hos honom nu. Tror han precis har duschat klart så nu ska vi ut och sätta oss i solen och knäppa varsin öl och göra oss iordning innan vi drar oss vidare upp till IP och "60-års"festen där. Grattis Niklas, Johan och Nogge på 20-års dagen! Kommer bli en riktigt rolig kväll!



Ovido - Quiz & Flashcards