Alla inlägg den 6 juli 2009

Av Norde - 6 juli 2009 14:56

Nu har jag fått upp filmklippet från helgen som jag lovade.


Under en förfest på förrådet började det regna ner lite småprylar från fjärde våningen, som en luftmadrass, en stol och lite annat smått. Men vi som sattrunt ett bord nedanför nöjde oss inte med det utan satte igång och ropade efter en tv utan att få något gehör. Så till sist reste sig en från bordet och gick hem och hämtade sin tv och gick upp till lägenheten där det tidigare kastats grejer från:



Av Norde - 6 juli 2009 14:39

Ytterligare en rolig weekend avklarad! I onsdags styrde jag, Sta och Blom bilen upp till (hem till) Sundsvall för att besöka gatufesten. Ju närmare helgen vi kom desto fler Söderhamnare ramlade det in i Sundsvall. Blev en rolig helg med trevligt folk iaf.. och ett tokvarmt väder i början.


Har ett fint filmklipp från helgen som nog så småningom kommer upp snart.



Dunkade hem i illfart igår för att hinna hem till match, dessvärre kom vi ju försent till samlingen och sen åkte vi på ytterligare en förlust. Det känns som att man har kommit till en nivå då man väger mellan att det är så där jätteskoj eller inte. Men tror att det beror mycket på motivationen efter alla våra förluster. Så just därför tror jag att uppehållet som kommer nu är väldigt välbehövligt!

Ovido - Quiz & Flashcards