Alla inlägg den 9 april 2009

Av Norde - 9 april 2009 21:57

In till stan imorse efter att ha vaknat och träffade på Sta där. Kikade runt i lite affärer och hittade oss lite kläder innan vi åkte vidare till Einars jobb där vi fick se honom springa runt utklädd till påskkärring, helt klart dagens syn! Vilken skönhet! ;)


Sen bar det av ut till Falck och Alex på Hot Rod Hill där det skruvades för fullt i garaget inför utställningen på Motorrevyn nästa helg, helt klart fränt bygge!

Efter det besöket hetsades det hem för midag med Olssons då Mats och Stina kommit hem på besök med deras tre månaders son, sött värre!


Och med en matfylld mage åkte jag upp på IP för träning. Tror jag tappade konditionen i någon kurva på vägen upp bara för jobbigt var det! Har något att träna upp iaf! Men kul att röra på sig igen och gick la hyfsat, slutkörd nu efter men känns skönt! Kan bli en tidig sömn inatt så man är laddad inför helgen



Såg i tidningen nyss att Ludde hade avlidit inatt. Där kan vi snacka om ett orginal, hade varit kul att få porträttera honom. Verkade vara en intressant människamed många historier! Vila i frid

Ludde för er som inte vet vem han var:

Ludde i kojan



Alex Rod med Falck på hjulet:

Av Norde - 9 april 2009 02:31

Satt och kikade på X-games nu i veckan och fick se Simon Durmount ta hem segern över Jon Olsson efter att ha satt en Superman double frontflip vilket var otroligt läckert! Samtidigt väcktes min tanke på om det fortfarande inte var någon som hade lyckats sätta en frontflip på cross? Man har ju sett en mängd misslyckade försök.


Men efter ett besök hos Wesslan idag fick jag det bekräftat att det nyss hade lyckats. Jim DeChamp gjorde ett försök under x-games tidigare men misslyckades och bröt ryggen. Tre månader senare var han tillbaka på crossen och gjorde ett nytt försök, den här gången mer lyckat. Heelt galet alltså men otroligt fränt! Undrar om frontflipen kommer att få samma uppsving nu som backflipen fått efter att den sattes för första gången? Så vem vet, om några år kanske det här är ett vanligt trick de flesta sätter också. Otroligt är det iaf, för att citera Wesslan: "Det är som att säga åt en humla att den inte kan flyga men den gör det ändå!"

Ovido - Quiz & Flashcards