Alla inlägg den 9 juli 2008

Av Norde - 9 juli 2008 01:37

Var in och körde lite rahab igen i måndags. Kändes inte helt hundra utan fick känningar kring knät men körde igenom ett pass iaf. Avslutade med att testa löpa lite på löpbandet och det var väl inte det bästa, kändes stel och sen efter ett tag vek sig knät mitt i steget så var bara gå och duscha.. Snackade med sjukgymnasten som sa att jag skulle inte köra så hårt. Så blir att trappa ner lite på intensiteten till morgondagens pass. Har dessutom skaffat en till blogg där jag har dokumenterat allt som skett kring min knäskada. Den bloggar hittar ni här: Korsbandsskada


På torsdagnatt bär det av över till Gotland för cirka 18:e gången. Kommer blir riktigt härligt att komma bort lite och speciellt att komma till Gotland, underbart sommarställe det! Blir där i en vecka och kopplar av innan jag kommer hem och blir hemma en vecka. Sen bär det av ner till Rättvik en vecka och roar mig.. 


På torsdag får man även veta hurvida man har blivit antagen till högskola eller inte. Sökte ju bildjournalistik i Sundsvall men har inga stora förväntningar på att komma in iår på det, höga betygskrav går emot mig där. ;P Så får se vad som händer till hösten.


Dagens låttips: 

 Kid Rock - All summer long

Ovido - Quiz & Flashcards